,გასტრო ბათუმის” სტუმარი იყო პორტუგალიელი შეფი ვასკო კოელიო სანტოში.

ფორუმის პირველ დღეს, შეფმა კერძები აჭარული სამზარეულოს ინსპირაციით ადგილობრივ მზარეულებთან ერთად მოამზადა.

ვასკო კოელიო სანტოში პორტუგალიურ კულინარიაში ერთ-ერთი გამორჩეული ფიგურაა. ის ხელმძღვანელობს რესტორან Euskalduna Studio-ს პორტოში, რომელიც დაჯილდოებულია ერთი მიშლენის ვარსკვლავით.

კულინარიაში 17 წლიანი გამოცდილების მქონე შეფი ფლობს World Chef Award - ის 2 დანის მფლობელი შეფის წოდებას.

 


არ ხართ რეგისტრირებული? რეგისტრაცია

პაროლის აღდგენის ბმულს მიიღებთ ელ. ფოსტაზე.