- მთავარი
- ტრენინგები
- დასრულებული
- სურსათის უვნებლობა - ახლადდამტკიცებული რეგულაციები II ჯგუფი
ცნობიერების ამაღლება სურსათის უვნებლობის სფეროში ახლადდამტკიცებული რეგულაციების თაობაზე ჰორეკა სექტორში ჩართული ბიზნესოპერატორებისთვის
ეს აქტივობა ხორციელდება ევროკავშირის მიერ დაფინანსებული პროექტის „საქართველოში სურსათის უვნებლობისა და SPS სექტორის მხარდაჭერა - ENPARD IV" ფარგლებში, რომელიც თანადაფინანსებულია შვედეთის საელჩოს, ჩეხეთის განვითარების სააგენტოსა ( CzDA) და გაეროს სურსათისა და სოფლის მეურნეობის ორგანიზაციის (FAO) მიერ.
ერთდღიანი შეხვედრა ჩატარდება „რედისონ ბლუ ბათუმში".
სამუშაო ენა: ქართული
შინაარსი / სესიები / მომხსენებლები
10:45-11:00 რეგისტრაცია, ყავა/ჩაი
11:00-11:30 მისასალმებელი სიტყვა:
- პაატა ქურდაძე - სურსათის ეროვნული სააგენტოს სურსათის უვნებლობის დეპარტამენტის უფროსის მოადგილე;
- ზურაბ ზურაშვილი - სურსათის ეროვნული სააგენტოს საერთაშორისო ურთიერთობის დეპარტამენტის უფროსი;
- ნინა კოპალეიშვილი - კომუნიკაციების კოორდინატორი, ჩეხეთის განვითარების სააგენტო.
11:30-12:45 სურსათის უვნებლობის მართვა - საფრთხის ანალიზისა და კრიტიკული საკონტროლო წერტილების (HACCP) სისტემა - პაატა ქურდაძე, სურსათის ეროვნული სააგენტოს სურსათის უვნებლობის დეპარტამენტის უფროსის მოადგილე.
კითხვა-პასუხი
13:00-14:00 სურსათის უვნებლობის პრინციპი საზოგადოებრივი კვების ობიექტებში - პაატა ქურდაძე, სურსათის ეროვნული სააგენტოს სურსათის უვნებლობის დეპარტამენტის უფროსის მოადგილე.
კითხვა-პასუხი
14:00-15:00 სადილი
15:00-16:00 ევროკავშირთან ღრმა და ყოვლისმომცველი თავისუფალი ვაჭრობის სივრცის შესახებ შეთანხმება (DCFTA) და ექსპორტის/იმპორტის საკითხები - ზურაბ ზურაშვილი, სურსათის ეროვნული სააგენტოს საერთაშორისო ურთიერთობის დეპარტამენტის უფროსი.
კითხვა-პასუხი
16:15-16:45 ვიქტორინა - პაატა ქურდაძე, სურსათის ეროვნული სააგენტოს სურსათის უვნებლობის დეპარტამენტის უფროსის მოადგილე.